RING OSS - 08-420 028 64

Takläggare Vallentuna

RING OSS - 08-420 028 64

Takläggning

Vi lägger tak i vallentuna

Vi är erfarna takläggare och kan därför arbeta med alla slags material vid takläggning i Vallentuna och vi arbetar på ett noggrant och effektivt sätt. Du får 20 års garanti på alla våra material till tak. Vi har bästa tänkbara leverantörer av takmaterial, såsom Plannja, Djursholms Trä och IcoPal, det är därför som vi kan erbjuda så mycket som 20 års garantier på våra takmaterial. Här kan du se några av våra referenser.

          

Vilket tak vill du ha?

1. Plåttak

Vi som arbetar med plåttak, måste slå ett särskilt slag för plåttak som är ett mycket bra tak, som håller i över 50 år! Plåt är mycket lätt att måla om – hur många gånger som helst – och är lätta att skotta av när det kommer snö på taken. 

2. Tegeltak

Tegel på tak bildar de mest klassiska tak du kan tänka dig. Skulle någon tegelpanna skadas, är det mycket lätt att endast ersätta just den skadade tegelpannan. Önskar du dig ett tegeltak får du ett både hållbart och vackert tak.

3. Betongpannor

Det är allt fler tak som läggs med betongpannor som håller minst lika länge som tegelpannorna och betong är ett mycket bra material som lämpar sig mycket väl för nordiska tak. 

4. Papptak

Papptak är ett mycket omtyckt material på hus byggt i funkis-stil. Tak byggt med pappmaterial är mycket kostnadsvänligt eftersom det har lägre kostnader än både tegel, betong och plåt.

5. Shingeltak

Shingeltak har det mest konkurrenskraftiga priset när det kommer till material till tak och erbjuds i många olika färger och mönster och bildar riktigt snygga tak.

Ring för offert – och berätta gärna om dina byggplaner!