Takläggare Vallentuna

RING OSS - 08-420 028 64

Plåtslageri

Vi lägger plåttak i vallentuna

Plåttak är bland de mest hållbara tak du kan tänka dig. Vi har eget plåtslageri och kan därför gjuta plåttak som passar exakt på den fastighet som du behöver. Plåt på tak passar särskilt för tak med stora ytor. Vi gjuter plåtvalsar som vi sedan fogar ihop på taket. På så sätt spelar storleken på taket ingen roll. För oss som är takläggare i Vallentuna, går därför arbetet med plåttaket mycket snabbt.

Plåttak är dessutom lätta att renovera och du kan måla om dem i det oändliga. Plåttak är också lätta att skotta snö på. Det underlättar för dem som har sådana tak där det lätt bildas snödrivor och istappar, som måste bort.

Certifierade plåtslagare

Vi har alla certifikat som krävs för plåtslagare, och har stor erfarenhet av att isolera tak med plåtdetaljer. Fråga oss om just ditt tak och de lösningar som du behöver. Då kan vi berätta om hur vi kan göra ditt tak säkrare eller mer tätt. När du tar kontakt med oss, erbjuder vi kostnadsfritt hem- eller arbetsplatsbesök då du kan berätta vilket slags tak du önskar dig. Här ser du några av våra plåttak som vi har lagt.

     

S.O Tak & Bygg AB


Domnarvsgatan 31
163 53 Spånga

08-420 028 64

[javascript protected email address]

556788-0546


Takläggning

Plåtslageri

20 års garanti


logo-image

Om Oss

S.O. Tak & Bygg AB är din takläggare och helhetsleverantör av läggning och renovering av tak med eget plåtslagare för företags- och privatkunder.

Läs mer om oss

Personuppgiftspolicy

Kontakt

S.O Tak & Bygg AB

Org nr: 556788-0546
Domnarvsgatan 31
163 53 Spånga
Tel: 08-420 028 64

Hitta hit